Lille Olle Bolle Vinterdress

Vinterdressen er svært godt egnet for lek utendørs både høst og vinter. Lille Olle Bolle er designet for å gi ekstra god bevegelsesfrihet for de minste barna. I str 104, kan man også velge kvitebjørn vinterdress.

kr 1 199,00
Ikke på lager
Only %1 left
SKU
TT10001

Lille Olle Bolle vinterdress er Tiny Trolls` signatur dress gjennom flere år!

Funksjonalitet

Lille Olle Bolle er svært godt egnet for utendørslek både høst og vinter. Dressen er meget behagelig og funksjonell, med to glidelåser i front helt ned til bena, som letter av og påkledning. Med de to skråstilte glidelåsene i front, unngår en også ubehagelige punkt på mage og sarte knær, når barnet leker på bakkenivå. Dressen er vanntett, vindtett og ventilerende. Lille Olle Bolle har reflekser for at barna skal være godt synlige i mørket. Lille Olle Bolle har myk teddyfleece i kragen, hetten og øverste del av dressen som gjør den ekstra varm og god. Den avtagbare hetten er også regulerbar og utstyrt med naturtro syntetisk pels som kan tas av.

Et mykt og varmt fleecefor dekker innside av håndledd. En lett tilgjengelig lomme i front, kan fylles med smokk eller småleker. Broderte troll på brystet gir et lekent design. For å hindre at buksebena glir opp under lek, er dressen utstyrt med regulerbare og utskiftbare fotstropper i silikon. Lille Olle Bolle er behandlet med Bionic-Finish, et miljøvennlig produkt som begrenser at skit og smuss fester seg så lett til ytterstoffet. 

Anbefaling

Vi anbefaler ull eller superundertøy innerst mot huden, under vinterdressen!

Kombiner med Vetlemusa vintersøvel og Huttetu balaclava, så er barnet kledd for å leke ute i kulda!

målskjema
   
 • 1 - Livvidde - måles i midjen
 • 2 - Innerbenslengde
 • 3 - Brystvidde - Målt under armen 
 • 4 - Armlengde - Målt fra skulderpunkt (mål. fra knoken på skulderen og ned til håndleddet.
 • 5 - Armlengde - Målt fra nakkepunkt. Mål fra knoken i nakken bak og følg kroppen til håndleddet. 
 • 6 - Full lengde bak - Måles fra knoken i nakken og ned for å illustrere plaggets lengde.
 • 7 - Full lengde - Målt fra topp skulder
 • 8 - Benlengde - fra liv til ankel

Hele mål - Hele veien rundt

Halvt mål - Hele veien delt på to

     

Livvidde i mål med elastikk - Når det finnes elastikk i livet oppgis livmålet i to mål; ett hvor man måler plagget som det er uten å dra for å benytte elastikken. Det andre målet taes i strukket tilstand. Dette målet kalles: Liv vidde strukket. Liv vidde strukket er for å få en fornemmelse av hvor mange fasonger plagget vil passe.

 

Lille Olle Bolle Vinterdress Size 80 86 92 98 104
1/2 Brystvidde (3) 40 41 42 43 44
Innerbenslengde (2) 29 32,5 36 39,5 43
Armlengde (4) 39,5 42 44,5 47 49,5
Full lengde (7) 77 81 88 90 -
 • WP: 15 000mm
 • BP: 5000g/m2/24t
 • 100% Polyester

Vanskelige flekker gnies inn med oppvaskemiddel før dressen vaskes på finvask i maskin på 40 grader. Plagget skal ikke tørkes i tørketrommel, strykes blekes eller renses. Etter noen gangers vask bør plagget impregneres. Pelskanten må fjernes før vask. En skitten refleks har begrenset funksjon. Etter 25 gangers vask vil refleksens effekt reduseres. For å oppnå lengst mulig levetid på våre vanntette og ventilerende plagg, anbefaler vi jevnlig vask og impregnering med Storm produkter.

Copyright © Tiny Trolls of Norway