Nyheter AW 2021

illustrasjonsfoto nye produkterillustrasjonsfoto nye produkter

Det er magisk, det er lekkert - det er NYHETER på veg!

Vi gleder oss til å presentere Tiny Trolls flotte høst/vinter nyheter til dere♥

Vi lever i en spesiell verden for tiden, der pandemien påvirker oss alle, på ulike vis. Den påvirker dessverre også shipping og transport bransjen, som vi er avhengig av for å få varer på plass til vårt lager. Det viser seg dessverre at det er blitt en forsinkelse med Tiny Trolls produktene pga dette.

Vi vil komme tilbake til dere med NY lanseringsdato for Tiny Trolls høst/vinter kolleksjon. Følg med oss på sosiale medier der dere vil bli oppdatert!

- og hva som kommer kan dere se «sneak peek» av på sosiale medier ♥

Dere som kjenner oss vet at vi deler opp lansering av våre kolleksjoner. Vi nevner noen av nyhetene her, og flere nydelige produkter kommer utover høsten, i slutten av oktober og november - følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert, dette vil du ikke gå glipp av!

Facebook: @TinyTrollsofNorway
Instagram: @tinytrollsofnorway


Norsk design

Vi er veldig stolte over vårt norske design. Vi er også stolte over at vår merkevare stadig vokser! Vi har fått mange lojale kunder der ute og mange trofaste følgere - vi er dere evig takknemlige, dette hadde vi ikke klart uten dere!

For hver nye kolleksjon har vi fokus på å lage Tiny Trolls produktene enda bedre - vi lytter til deres tilbakemeldinger, og gjør endringer utifra dette. Derfor er det så utrolig viktig med tilbakemeldinger fra dere - vi tar imot ris & ros!

Høst & vinter kolleksjonen byr på flotte kvaliteter, god komfort og funksjonelle løsninger.

Denne sesongen er vi blitt inspirert av høstens nydelige farger, og vår vakre norske natur. Kolleksjonen preges av jordnære farger - grønne og brune nyanser, akkompagnert av duse, kalde pasteller. Herlige farger som passer både til søster og til bror - bare å glede seg!

Lille Olle Bolle - signaturdressen

Vi ble fort utsolgt for våre populære vinterdress, signaturdressen Lille Olle Bolle i fjor. Det var mange av dere som ikke fikk ønsket størrelse av denne. Nå har dere muligheten - Lille Olle Bolle kommer i herlige fargene; Walnut & Purple Ash. Kommer i str 80 - 104.

Lille Olle Bolle vinterdress for barn er svært godt egnet for utendørslek både høst og vinter. Dressen er super behagelig og meget funksjonell. Vinterdressen har to glidelåser i front helt ned til bena, som letter av og påkledning.

Lille Olle Bolle har myk teddyfleece i kragen, hetten og øverste del av dressen som gjør den ekstra varm og god. Den avtagbare hetten er også regulerbar og utstyrt med naturtro syntetisk pels som kan tas av.

Lille Olle Bolle er behandlet med Bionic-Finish, et miljøvennlig produkt som begrenser at skit og smuss fester seg så lett til ytterstoffet. Vannsøyle: 15 000mm.

Kvitebjørn vinterdress

Kvitebjørn vinterdress til barn kommer i NY flott prakt! Kvitebjørn har samme kvaliteter som Lille Olle Bolle, og kommer i nydelige fargene Walnut & Urban Chic. Kommer i str 104 - 128.

Trollungen vinterjakke, Skogstroll vinterjakke og Skogstroll vinterebukse kommer også i NY flott prakt, med flotte kvaliteter, str 92 - 128. Gled deg!

illustrasjon foto av vinterdressillustrasjon foto av vinterdress

Snuggly dunjakke

Snuggly er endelig kommet tilbake - fordi så mange av dere har ønsket dere den!

Snuggly dunjakke for barn er høstens IT-plagg! Snuggly er nå forbedret; bedre kvaliteter og bedre passform.

Snuggly dunjakke er den perfekte turjakke. Snuggly barnejakke er super lett, varm og komfortabel å ha på. En behagelig turjakke, såvel som en kul jakke til en bytur. Ytterstoffet er laget i et slitesterkt og vann-
avvisende materiale, og er fylt med lett, varm dun. Jakken har en tøff og praktisk skråstilt glidelås.

Dunjakken kommer i nydelige fargene Walnut & Purple Ash. Kommer i str 92 - 128.

illustrasjon foto av nye klærillustrasjon foto av nye klær
illustrasjon foto av votterillustrasjon foto av votter

Ull er Gull!

- vi kan røpe at vår populære ull-serie Mønstertroll kommer i en nydelig kald, høst & vinter palett! Denne sesongen har vi gjort det vanskelig for dere, da vi har supplert med enda en ull NYHET; MIO ullgenser og ullbukse - her blir det valgets kval dere!

Allergivennlig

Vi har selvsagt også denne sesongen tenkt på barn med sensitiv hud og atopisk eksem.
Nydelige Gullfuglen-serien kommer i herlige duse pasteller - gled deg!

NYHET - votter

Denne høstens kolleksjon har vi supplert med de nydeligste votter til små barnehender.

Frysepinnen votter strikket i en ull-blanding, med myk teddy på innsiden - nå vil alle små barnehender holde seg varm og god ute i kulda!

 

 

Veldig hyggelig at du tittet innom, følg oss på sosiale medier for videre oppdateringer!

Facebook: @TinyTrollsofNorway
Instagram: @tinytrollsofnorway

Et lite tips;

Det kan lønne seg å bli medlem i Trolleklubben. Du vil da få nyheter før alle andre, samt unike rabattkoder og et flott bonusprogram! ♥

https://tinytrollsofnorway.no/kundeklubb

Copyright © Tiny Trolls of Norway