Nyheter - SS2022

Det er trolsk, det er lekent, det er lekkert - første del av våre flotte NYHETER lanseres fredag 8. april!

Vi gleder oss til å presentere Tiny Trolls vår/sommer nyheter til dere. Dere som kjenner oss vet at vi deler opp lansering av våre kolleksjoner. Vi nevner noen av nyhetene her, og flere nydelige produkter kommer veldig snart - meld deg inn i Trolleklubben og hold deg oppdatert, dette vil du ikke gå glipp av!

Vi har flere nyheter å komme med:

Trollene til Sverige!

Vi er stolte av vårt norske design. Vi er også stolte over at vår merkevare stadig vokser! Siste nytt er at Trollene nå er kommet til Sverige - vi lanserer nå en svensk Tiny Trolls nettbutikk:

https://tinytrollsofnorway.se

Velkommen Sverige!

Vi setter ned prisene

2020 og 2021 var vanskelige år for oss, det ble fryktelig dyrt å hente varene hjem til Norge og i den forbindelse måtte vi øke prisene på enkelte produkt. Fortvil ikke, vi senker nå prisene igjen og håper å kunne fremstå med en familivennlig portefølje. Vi har også redusert frakten fra 129,- til 59,- . Grensen for fri frakt er økt til fra 800,- til 999,-

Kundene alltid i fokus!

For hver nye kolleksjon har vi fokus på å lage Tiny Trolls produktene enda bedre. Vi lytter til deres tilbakemeldinger, og gjør endringer utifra dette. Derfor er det veldig viktig med tilbakemeldinger fra dere - vi tar imot ris & ros! Vår/sommer kolleksjonen byr på flotte kvaliteter, god komfort og funksjonelle løsninger. Denne sesongen er vi blitt inspirert av dere - farger dere har etterspurt!  Vi kan nevne en stor favoritt, Mumle sko - sjekk de fargene!

mumle sko

 

Gulliver superundertøy kommer også i ny flott prakt, herlig kvalitet og herlige farger

Allergivennlig

Vi har selvsagt også denne sesongen tenkt på barn med sensitiv hud og atopisk eksem. Knerten, Pannekaka og Blopp-serien laget av viskose av bambus, kommer i nye farger og samme gode kvalitet - gled deg!

gulliver superundertøy sett

Nyhet - undertøy!

Nå lanserer vi også boxer og hipster til de små - se så fine de er! Et er viktig at det første laget mot kroppen er mykt og behagelig. Derfor er Tiny Trolls Fant boxer og hispter produsert i viskose av bambus, som er allergivennlig. Viskose av bambus har mange gode egenskaper: Myk Kløfri Elastisk Fargesterk Fuktabsorberende

hipster

Copyright © Tiny Trolls of Norway