Nyheter vår/sommer 2021

Vi gleder oss til å presentere Tiny Trolls flotte nyheter til dere♥

Vi vil lansere Tiny Trolls nye kolleksjon i 2 deler - først lanseres sko, støvler, skallbekledning, luer og hals. I mai vil resten av kolleksjonen lanseres - mange flotte nyheter kommer - følg med! Vi er så stolte over vårt norske design, og at vi kan tilby dere enda bedre kvaliteter, og til familievennlige priser. Vi er også veldig glade for å kunne tilby dere et mye bredere spekter av produkter, her er noen av dem:

Barnesko

Mumle tursko er endelig tilbake, i herlige farger som matcher resten av kolleksjonen - det er også Sjøtrollet gummistøvel! Små barneføtter fortjener gode sko og støvler♥ Mumle er en lett og fin tursko, vanntett og med god slitestyrke. Den elastiske snorstrammeren gjør det lett å ta skoen av og på. Kraftig gripemønster i sålen gir godt grep i terrenget.

Sjøtrollet gummistøvel er en sikker vinner i barnehagen. God såle med et grovt mønster gir godt feste, og en liten hæl er praktisk med tanke på at stropper sitter på plass. Høyt skaft gir barnet mulighet til å utfolde seg, uten å bli våt på bena. Isolerende såle i en blanding med 50% ull og kuldesperre varmer godt. For best mulig komfort anbefales det å bruke syntetiske sokker eller ullsokker i støvler.

 
 

Det lille ekstra

Vi ble fort utsolgt for våre populære parkdresser og skalldresser forrige sesong! Endelig er skalldressene tilbake - disse har mange av dere ventet på♥

TUSSELADDEN kommer fra str 80cm til 98cm. Tusseladden har en avtagbar myk og behagelig Balaclava i microfleece som medfølger. Vi har selvsagt tenkt på at dressen for de minste skal være enkel å ta på & av - derfor har den en glidelås i front som går helt ned.

VINDTROLL skalldress kommer fra str 104cm til 128cm. Skalldressen har innvendig innstramming i livet. Vindtroll skalldress har en avtagbar myk og behagelig hals i microfleece, denne får du med på kjøpet.

HURLUMHEI skalljakke & HURLUMHEI skallbukse
Våre populære skalljakker og skallbukser er endelig tilbake! Hurra! NYHETEN er at disse nå går helt opp til str 140cm! Hurlumhei kommer i herlige farger, fra str 104cm til 140cm. Både skalldressene og skalljakkene har behagelige og lunende pulsvarmere rundt håndledd og lunende fleece beskyttelse rundt krage - her får du virkelig med "det lille ekstra"♥

Flere herlige nyheter kommer♥

Vi har flere nyheter på lur. Gulliver superundertøy, Askeladden softshell bukse og en NYHET; Herligste Sinnataggen vind-fleece jakke! Mummitroll regndress og Mummitroll regnsett kommer, som selvsagt vil matche Hufsa regnvotter (kommer også snart på lager) og Sjøtrollet gummistøvlene. Mummitroll 2-delt regnsett kommer fra str 98cm til 140cm!

Vi kan også røpe disse flotte nyheten som kommer;
Lykke barnehagesekk, Lykke drikkeflaske, Isbjørn drikkeflaske, Lykke sitteunderlag, Lykke termos, Gullhår emaljekopp og Frosken caps.

Askeladden

Askeladden soft-shell buksen er endelig tilbake - nå fra str 92 helt opp til str 140cm! Askeladden er en herlig myk turbukse for aktive barn. En slitesterk bukse som er vannavvisende og ventilerer godt. Custom-fit regulering og elastisk strikk på innside av midje for optimal passform. Buksen har formsydde knær og elastisk avslutning rundt fot. Askeladden er en soft-shell bukse for nysgjerrige barn som elsker å utforske naturen.

Sinnataggen vind-fleece jakke

En herlig NYHET av året er Sinnataggen fleece med vindstopper. Jakken er produsert i en myk og varm fleece kvalitet. Jakken har lommer med glidelås, brot rundt håndledd og fòr i fine kontrast farger. Jakken er perfekt som et lett ytterplagg på varmere dager, og kan brukes som et ekstra varmeisolerende lag under et ytterplagg. Kommer fra str 86cm til 140cm.

Pannekaka sett

Dere kan også glede dere til vår helt nye serie; Pannekaka sett i viskose av bambus, et super mykt og komfortabelt sett, perfekt for barn med sensitiv hud. Genseren har dekorative knapper i hals, som også letter av- og påkledning. Buksen har elastisk linning og brot rundt ankel. Produkter i viskose av bambus er slitesterke, fuktabsorberende og sterkt fargebestandige. Dette gir lang levetid for plagget - bra for deg og bra for miljøet. Kommer fra str 80cm til 140cm.

Viskose av bambus

Viskose av bambus produktene ble en bestselger i fjor! Ikke bare har vi utvidet sortimentet vårt, vi har også utvidet Blopp-serien helt opp til str 140! Blopp-serien & Knerten er laget av viskose av bambus. Disse allergivennlige produktene kjennes ekstra mykt og behagelig mot huden♥ Materialet er fleksibelt så barn kan leke fritt og ubesværet. Plaggene er slitesterke og fuktabsorberende, ideelt for aktive barn. Et godt alternativ for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Den populære Knerten heldressen kommer fra str 80cm til 98cm. Blopp serien kommer fra str 86cm til 140cm! Blopp serien kommer med den populære hettegenseren og den tøffe «jogge» buksen, luer og hals (buff) - og er utvidet med følgende plagg: t-skjorte, shorts og pannebånd.

 Viskose av bambus har bla disse egenskapene:

- Meget  fargebestandig - plagget varer lengre av den grunn

- Mykt

- Elastisk

- Fuktabsorberende

- Slitesterk

- Behagelig mot sart hud

Copyright © Tiny Trolls of Norway