Om Tiny Trolls of Norway

Tiny Trolls of Norway designer og utvikler eksepsjonell utendørsbekledning for barn i alderen 1-8 år (noen produkter har størrelse 140 (9 -10år) disse blir ikke videreført). Våre produkter består av høyere kvalitet og god funksjonalitet, med fokus på foreldres ønsker og barnas behov og velvære.

Vi har over lang tid hatt et tett og nært samarbeid med foreldre, med barn i barnehage, der vi har «kastet ball» sammen og fått gode innspill fra dem – så vi har med andre ord tatt oss god tid for å kvalitetssikre hvert eneste element fra A til Å.

Vårt største ønske er at merkevaren skal være med på å motivere og engasjere barn til mer utendørslek i natur. Foreldre skal ikke måtte bekymre seg over sikkerheten og funksjonene til barnas utendørsbekledning, og barna skal føle seg motivert og komfortabel ved å bruke våre produkter.

Vi ønsker med andre ord å videre bringe en filosofi om at sosial lek i naturens omgivelser er med på å utvikle lykkelige og sunne barn. Håper du liker våre kolleksjoner like godt som vi gjør! Vår butikk & nettbutikk er sjarmerende, med en nostalgisk atmosfære. Tiny Trolls of Norway er konseptet for kunder som søker det lille ekstra for sine barn

Ta gjerne kontakt for henvendelser eller andre forespørsler på: kundeservice@tinytrollsofnorway.com Vi garanterer den beste service, velkommen til en hyggelig handel!

Bionic-Finish Eco

Bionic-Finish Eco

I Tiny Trolls er vi opptatt av å lage yttertøy som er trygge for barna og miljøet.

Derfor har vi valgt å belegge Hurlumhei bukse og Hurlumhei jakke, Vindtroll Parkdress og Tusseladden Parkdress med Bionic-Finish® ECO.

Hva er Bionic-Finish® ECO?

Bionic-Finish® ECO er utviklet av Rudolf Group i Tyskland.

Bionic-Finish® ECO er en ny og mer miljøvennlig metode for å lage vannavvisende klær. Ved å imitere naturens vannavvisende strukturer, gir Bionic-Finish® ECO også vannavstøtende egenskaper uten å bruke miljøfarlige fluorkarboner. Klærne er derfor tryggere for både barna og miljøet.

Hvorfor er Bionic-Finish® ECO bra for barnet mitt?

Når du kjøpet et Tiny Trolls produkt merket med Bionic-Finish® ECO, kan du være trygg på at klærne barna dine bruker, ikke inneholder skadelige stoffer som fluorkarboner og formaldehyder. Bionic-Finish® ECO beskytter også mot vær og vind, samtidig som den bevarer plaggets pusteeegenskaper.

Bionic-Finish® ECO gjør også at skitt og smuss lettere preller av skallbekledningen, og dermed slipper du å vaske den like ofte. Bionic-Finish beskytter plagget, og dermed begrenser behovet for vask - som igjen begrenser slitasje på plagget!

Slitesterke klær for aktive barn

Hurlumhei Bukse og Hurlumhei Jakke er produsert i et slitesterkt materiale som tåler bruken til aktive småtroll. Du får dem i størrelse 4-8 år.

Buksen har avtagbare seler og elastisk strikk i livet. Den har også regulerbar lukking rundt føttene. Det gjør det lettere å kle av og på barnet og hindrer at sand og skitt kommer i skoene. For ekstra synlighet kommer buksen med flere refleksdetaljer.

Hurlumhei skalljakke er ventilerende, vindtett og vanntett. Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten avtagbar, og jakken har 3M refleksdetaljer for bedre synlighet. For at barna skal holde på varmen, har vi også behagelige pulsvarmere rundt håndledd og fleecebeskyttelse rundt kragen. På innsiden av jakken har vi print av våre søte småtroll.

En av favorittene er Hurlumhei-dressen. Den tåler veldig mye, har gode glidelåser og sitter godt under støvlene med festene som følger med.

Tiny Trolls mamma til 3 gutter på 5 år, 3 år og 8 måneder.Liv Judit Olsen

Vindtroll Parkdress har de samme egenskapene som Hurlumhei-dressen. Den har i tillegg en innvendig justerbar strikk i livet og en avtagbar hals i myk microfleece. Dette er en supertøff dress til alle sjarmtroll. Kommer i størrelsen 4-8 år.

Parkdress for små barn

Tusseladden Parkdress er spesialdesignet for de minste og kommer i størrelsene 80-98. Dressen har de samme egenskapene som Hurlumhei og Vindtroll, men har i tillegg en glidelås i front som går helt ned, for enklere av-og påkledning. Den har også en avtakbar balaklava i myk microfleece.

Barna mine er veldig aktive og er mye ute, og jeg synes klærne har svært god holdbarhet. De har også god passform og mulighet for regulering. Det gjør at jeg kan gå opp en størrelse uten problem

Tiny Trolls mamma til 3 gutter på 8,5 år, 5 år og 3 år.Gunhild

Vi er en veldig aktiv familie som er ute flere timer om dagen, så vi er opptatt av godt yttertøy. Etter at vi fant Tiny Trolls har vi sluttet med andre merker. Ungene holder seg tørre og varme hele tiden. Klærne gir også god bevegelsesfrihet.

Tiny Trolls mamma til en gutt på 3 år og en på 8 måneder.Tine Venes
Copyright © Tiny Trolls of Norway