regntøy barn

Regntøy barn


Regntøy til barn er et plagg en må ha i garderoben til barnet hele året.
Har du barnehagebarn, vil du fort erfare at barnet trenger 2 skift med regntøy.

Dere som kjenner vårt konsept, vet at vi er opptatt av komfort, funksjonalitet og bevegelsesfrihet.

Mummitroll regndress beskytter de minste barna i all slags vær. Av sikkerhetsmessige grunner er hetten avtagbar og har refleksdetaljer for best mulig synlighet i mørket. Lange glidelåser i front letter av og påkledning. Avtagbare silikonstrikk under fot hindrer at buksebena glir opp under lek.

Mummitroll regndress til de minste er laget av ekstra kraftig og slitesterkt PU, med 30 000mm vannsøyle. Fleecen på innsiden er ikke et tykt fòr, men det er «printet» på baksiden av stoffet for å gjøre plagget mer behagelig. Regndressen kan brukes hele året. Den tynne fleecen på innsiden bidrar til at plagget føles lunere og mindre klamt - kle på lag på lag under, utifra årstid. Dressen er fòret med et lunt polyester fleece materiale, som luner og trekker til seg fuktighet. Den tynne fleecen på innsiden bidrar til at dressen føles lunere og mindre klam. OBS! Dressen er liten i størrelsen - gå opp én størrelse!

«Regndress som holder barnet tørr og varm. En solid regndress som holder barnet tørt og varmt i øspøs regnvær. Blir super å bruke på fjellet i sommer! Funksjonell dress med god bevegelsesfrihet. Obs! Litt liten i størrelsen».
Sitat fra Elisabet


Mummitroll regnsett beskytter aktive barn i øs pøs regnvær. Et lekent regnsett med artig print fra vår Trollebok, som gjør det gøy å gå ut i regnet! Jakken har avtagbar hette og refleksdetaljer i 3M kvalitet for barnets sikkerhet. To klaffelommer med knapper beskyttende klaff over glidelås. Elastisk strikk rundt håndledd med hurtigtørkende polyester fór. Buksen har høyt liv og regulerbare seler med strikk i siden. Refleks rundt bena, avtagbare strikk i slitesterk silicon, og polyester fór er unike detaljer. Både jakke og bukse er foret med et lunt polyester fleece materiale, som varmer og trekker til seg fuktighet. Vi anbefaler å bruke ull eller superundertøy under regntøy. Mummitroll regnsett er laget av ekstra slitesterk PU og har en vannsøyle på 30 000mm. Mummitroll regntøysettet har god passform som gir god bevegelighet for aktive barn.

«Nydelig og bra regntøy. Har brukt regntøyet til tinytrolls i tre år nå og er alltid like fornøyd med produktene».
Sitat fra Jeanette

Vi anbefaler å bruke ull under regntøy;

Velg Gauken eller allergivennlige Gullfuglen innerst, og Mønstertroll eller Konfettitroll ullsett som mellomlag - perfekt å bruke under Mummitroll regntøy! Dersom det er mildt vær, anbefaler vi å bruke Gulliver allergivennlige superundertøy som innerste lag.

Copyright © Tiny Trolls of Norway