Parkdress til barnTUSSELADDEN kommer fra størrelse 80cm til 98cm. Tusseladden er spesielt designet for de minste barna. Parkdressen er ventilerende, vindtett og vanntett. Tusseladden parkdress er funksjonell og har meget god bevegelsesfrihet, en perfekt dress til barnehagen eller til turbruk.

Tusseladden har en avtagbar myk og behagelig Balaclava i microfleece som du får med på kjøpet. Vi har selvsagt tenkt på at dressen for de minste skal være enkel å ta på og av. Derfor har parkdressen en glidelås i front som går helt ned. - som også bidrar til at det er super enkelt å bytte bleie!


Tusseladden parkdress for barn har også behagelige og lunende pulsvarmere rundt håndledd og lunende fleece beskyttelse rundt krage - her får du virkelig med "det lille ekstra» ♥ Innvendig har Tusseladden print av våre søte små troll fra Trolleboken, som et lekent design.


Sitat fra Trude:

«Utrolig god parkdress! Kjøpte denne (tidligere modell i grå), og har ikke angret ett sekund! Dressen er myk og behagelig for barnet, og er romslig så man får ha lag under. (Feks bustetroll som også er utrolig god!!). Vi har brukt den mye både når det blåser men også etter det har regnet ved lek i sandkasse og den holder barnet alltid tørt! Ingen tvil om hvilken parkdress vi kjøper når vi må kjøpe større dress».

 

VINDTROLL skalldress kommer fra størrelse 104cm til 128cm. Vindtroll skalldress er ventilerende, vindtett og vanntett. Skalldressen er slitesterk og har meget god passform, en perfekt dress for turbruk og til barnehagen. Innvendig har Vindtroll print av våre søte små troll fra Trolleboken, som et lekent design.

Dressen har innvendig innstramming i livet, Vindtroll skalldress for barn har en avtagbar myk og behagelig hals i microfleece som du får med på kjøpet, dette er en super tøff dress!

Vindtroll har også behagelige og lunende pulsvarmere rundt håndledd og lunende fleece beskyttelse rundt krage - her får du virkelig med "det lille ekstra»♥


Sitat fra Nina:

"Her er vi kjempe fornøyd med alle produktene fra Tiny Trolls of Norway, og er blitt favoritt klærne her i huset. Fast nettbutikk man besøker når det er noe som trengs. Dere gir også den beste rabatten på tvillinger, noe som kommer godt med."

Felles for Tusseladden & Vindtroll er at dette er vanntette og ventilerende produkter til barn. Begge dressene er behandlet med Bionic Finish - et miljøvennlig produkt som begrenser at skit og smuss fester seg til ytterstoffet= miljøvennlig da vinterdressene ikke trenger å vaskes så ofte.

Vannsøyle 15000mm. 3M kvalitet reflekser for bedre sikkerhet.

Copyright © Tiny Trolls of Norway