Stine og barna
Gea og Nova synes klærne fra Tiny Trolls er fine og gode å ha på seg. Her med mamma Stine.

Spar penger med barnehagepakken

Stine Aaslie (37) og døtrene Gea (6) og Nova (4) har sikret seg barnehagepakke fra Tiny Trolls, og er klar for høstsesong i barnehagen.

 – Det er ganske dyrt å kjøpe klær til to barn i barnehagealder, så for meg er barnehagepakken fra Tiny Trolls helt genial!

Når du kjøper minimum 5 valgfrie plagg fra Tiny Trolls, får du 40% rabatt på sluttsummen på kasselappen. Du kan kjøpe så mange plagg du vil og så mange pakker du vil.

– Før barnehagestart i januar og august har mange behov for å kjøpe mye nytt, og vi synes det er kjekt å kunne tilby rabatterte barnehagepakker, sier en av grunnleggerne av Tiny Trolls, Line Holmedal Engen.

Så mye sparer du

Stine kjøpte 2 Askeladden turbukser, 2 Sinnataggen vindfleecejakker, 1 Blopp joggebukse (2021) og en Blopp genser (2021). Veiledende pris: 3044. Barnehagepakke-pris: 1826 kroner.
Så Stine sparte 1218 kroner på å kjøpe denne barnehagepakken.

Barnehagepakkene våre er veldig populære, så det er første troll til mølla, som vi sier hos oss, om du skal sikre deg en spesiell modell i riktig farge og størrelse, sier Line.

Askeladden turbukse er en myk softshell-bukse med formsydde knær og elastisk strikk rundt foten, og passer perfekt til både barnehagen og til tur.

Sinnataggen vindfleecejakke er en myk og varm fleecejakke med vindstopper. Jakken passer godt både som lett ytterplagg på varmere dager og som et ekstra varmeisolerende plagg på kaldere dager. 

Blopp bukse og Blopp genser er laget av viskose fra bambus. Joggedressen er ekstra myk mot huden og passer perfekt for barn med sensitiv hud eller atopisk eksem. Tiny Trolls har alle klær du trenger til barna for alle årstider, og du setter selv sammen din egen barnehagepakke.

Myke og mer bevegelige klær

Stine Aaslie jobber i barnehage og vet hvilke klær som fungerer. – Klærne fra Tiny Trolls er myke og veldig gode å bevege seg i. Det har mye å si for små barn. Fargene er også fine og jentene liker klærne, sier hun.

Stine har bestilt 6 produkter i sin barnehagepakke. Blant disse er Askeladden turbukse og Sinnataggen vindfleecejakke, som Gea og Nova har på seg på bildene.

Klærne fra Tiny Trolls er bevegelige og gode å ha på seg når jentene kjører sparkesykkel.
Klærne fra Tiny Trolls er bevegelige og gode å ha på seg når jentene kjører sparkesykkel.

Inspirert på facebook

Tiny Trolls legger ut bilder på Instagram og Facebook under hashtaggen #barnehagepakken med forslag til ulike kombinasjoner av plagg. Og det var på Facebook Stine først hørte om Tiny Trolls, som har hovedsete i Os utenfor Bergen.

– Jeg synes klærne så fine ut og ble veldig fristet av barnehagepakkene, forteller Stine. Men hva anbefaler Tiny Trolls kundene sine å inkludere i barnehagepakken?

– Jeg sverger til trelagsprinsippet, og anbefaler å kjøpe plagg fra innerst til ytterst. Men det er selvsagt opp til kunden å mikse og matche det de trenger og synes er fint. Vi har over lang tid hatt et tett og nært samarbeid med foreldre og barn i barnehager for å kvalitetssikre klærne våre fra A til Å, så alle våre klær er funksjonelle og laget spesielt for god bevegelighet og nordiske værforhold. Et ekstra pluss i boka er at det er norsk design, sier Line.

Askeladden turbukse har formsydde knær, som passer til lek i sandkassen.
Askeladden turbukse har formsydde knær, som passer til lek i sandkassen.
Copyright © Tiny Trolls of Norway