Trollungen vinterjakke

Trollungen vinterjakke har et sporty design, med kvaliteter som kreves av aktive barn i norsk vintervær.

kr 799,00
På lager
Only %1 left
SKU
TT10002

 

Trollungen vinterjakke har et sporty design, med kvaliteter som kreves av aktive barn i norsk vintervær.

Slitesterk

Trollungen vinterjakke er produsert i et mykt og behagelig og slitesterkt materiale som gir full bevegelsesfrihet. Jakken er helvattert og er i tillegg foret med en varm og isolerende fleece kvalitet rundt nakke og i bol. Den avtagbare pelsen beskytter og er dekorativ på samme tid. Av sikkerhetsmessige grunner er hatten avtagbar, og jakken har mange refleksdetaljer i 3M kvalitet for bedre sikkerhet.

Bionic Finish ECO

Lomme på brystet kan romme dyrebare skatter og hel glidelås på siden gir jakken et tøft anorakkpreg, men er allikevel lett å ta av og på. Plagget er impregnert med Bionic Finish  ECO - et miljøvennlig produkt som gjør at skit og smuss ikke fester seg så lett til stoffet.

Vanntett og ventilerende ytterstoff takler norske vintre. WP: 15 000mm, BP: 5000mm

Kombiner Trollungen vinterjakke med Skogstroll vinterbukse og Nattergal neoprenstøvel, så er barnet kledd for kulden. Viktig å ikke glemme vår anbefaling om å kle barnet etter 3-lags prinsippet.

 

 

målskjema
     
  • 1 - Livvidde - måles i midjen
  • 2 - Innerbenslengde
  • 3 - Brystvidde - Målt under armen 
  • 4 - Armlengde - Målt fra skulderpunkt (mål. fra knoken på skulderen og ned til håndleddet.
  • 5 - Armlengde - Målt fra nakkepunkt. Mål fra knoken i nakken bak og følg kroppen til håndleddet. 
  • 6 - Full lengde bak - Måles fra knoken i nakken og ned for å illustrere plaggets lengde.
  • 7 - Full lengde - Målt fra topp skulder
  • 8 - Benlengde - fra liv til ankel

Hele mål - Hele veien rundt

Halvt mål - Hele veien delt på to

     

Livvidde i mål med elastikk - Når det finnes elastikk i livet oppgis livmålet i to mål; ett hvor man måler plagget som det er uten å dra for å benytte elastikken. Det andre målet taes i strukket tilstand. Dette målet kalles: Liv vidde strukket. Liv vidde strukket er for å få en fornemmelse av hvor mange fasonger plagget vil passe.

Hvordan måle foten

Plasser foten på ett ark. Sett merke der hælen begynner å tåen slutter, og mål avstanden mellom merkene. Det er viktig at du måler begge føttene, ofte er den ene foten litt lengre så bruk alltid målet fra den største foten når du velger størrelse på sko. Når du velger sko til barnet ditt bør du velge en størrelse som er ca. 1,5 cm større enn foten. Gummistøvler og vinter sko kan gjerne være 2 cm større slik at det er plass til ekstra såle og tykkere sokker.

Trollungen vinterjakke Size 92 98 104* 110 116
1/2 brystvidde (3) 39 40 41 42 43
Armlengde (4) 43 45,5 48 50,5 53
Full lengde (7) 46 48 50 52 54

WP: 15 000mm

BP: 5000g/m2/24t

100% Polyester

Vaskes på finvask på 40 grader. Skal ikke strykes, tørkes i tørketrommel, renses eller blekes. For best mulig vedlikehold, anbefales vaskemiddel for ventilerende materiale og jevnlig impregnering.
Copyright © Tiny Trolls of Norway