Vask og vedlikehold

Vi ønsker å bidra til at du enkelt kan ta vare på dine Tiny Trolls produkter. Teknisk utendørs-bekledning; Skalldress og vinterdress,- jakker & bukser, trenger en spesiell behandling for å vedlikeholde kvalitet og opprettholde produktets egenskaper.

En viktig regel før en impregnerer et plagg, er at plagget må være helt rent. Nå som vintersesongen er lagt bak oss, og vinterdress, vinterjakker og bukser pakkes bort, er det en fordel å vaske disse, for så å behandle dem med impregnering. Da er plagget klart til neste sesong - kanskje dressen skal gå i arv til lillesøster eller lillebror?

Storm Proofer Twin Wash

For å oppnå lengst mulig levetid på våre vanntette og ventilerende plagg, anbefaler vi jevnlig vask og impregnering med Storm produkter. Disse produktene er utviklet for å opprettholde vannmotstand- og ventileringsevne.

Storm Wash er et mildt vaskemiddel, som effektivt fjerner skitt og smuss. Ved vanskelige flekker anbefaler vi at flekken gnis inn med vaskemiddel, skylles godt og deretter vaskes plagget i maskin etter vaskeinstruks.

Etter 4-5 gangers vask, eller når man ser at yttermateriale trekker vann, anbefaler vi at plagget impregneres med Storm Air Cure Proof. Foruten å gjøre plagget mer vannmotstandsdyktig, vil et impregnert plagg tiltrekke seg mindre skitt og smuss.

Denne prosessen gjøres helst i maskin samtidig med vask, da sparer man en vaskeomgang.

Foruten å gjøre plagget mer vannmotstandsdyktig, vil et impregnert plagg tiltrekke seg mindre skitt og smuss.

Copyright © Tiny Trolls of Norway