Vinterdress barn

lille olle bolle vinterdress

Vi har stort fokus på barnas velbehag når vi utvikler Tiny Trolls barneklær, som er spesielt egnet til barnehage og turbruk.
Det er viktig for oss at barna selv får teste våre produkter. Tross alt er det jo snakk om barnas ‘arbeidsantrekk’, som skal holde dem varm og tørr og være behagelig på, gjennom en lang dag i barnehagen eller ute på tur. Vi er derfor veldig takknemlige for alle omtaler dere deler med oss!

Lille Olle Bolle vinterdress er vår signaturdress

Vinterdressen er svært godt egnet for utendørslek både høst og vinter, og den er designet for å gi ekstra god bevegelsesfrihet for de minste barna. De 2 skråstilte glidelåsene i front letter av- og påkledning, og man unngår ubehagelige punkt på mage og sarte knær når barnet leker på bakkenivå. Dressen er vanntett, vindtett og vattert. Lille Olle Bolle kommer med myk, deilig teddyfleece i kragen, hetten og øverste del av dressen som gjør den ekstra varm og god. Et deilig, varmt fleecefôr dekker innside av håndledd.

Veldig fornøyd! Det er 3. Olle bolle dressen vi er på nå. Får bare skryt i barnehagen om at han er god og varm og eneste som ikke er våt igjennom dressen. Romslig i størrelsen og lett å ta av/på. Elsker de nye fargene

Sitat fra Sandra

Kvitebjørn vinterdress kommer i størrelse 4-8 år.

Kvitebjørn Vinterdress er den ultimate vinterdressen for aktive barn. Den myke og behagelige kvaliteten i materialet gir full bevegelsesfrihet. Denne modellen er smalere og mer tilpasset større barn. Hele dressen er vattert, i tillegg har hals, rygg og brystparti et herlig mykt og lunende fleecefor. Lang glidelås i front letter av- og påkledning. Den avtagbare hetten har beskyttende pelskant som er festet med glidelås. Reflekspunkter i 3M kvalitet både foran og bak gjør barnet mer synlig i mørket. Dette er en perfekt skidress, da den har en lomme på venstre overarm som kan brukes som kortlomme i alpinbakken.

Elastisk avslutning rundt ankel med kile slik at dressen kommer over alpinstøvelen.

Felles for begge vinterdressene er at de er vanntette og ventilerende, og er behandlet med Bionic Finish - et miljøvennlig produkt som begrenser at skit og smuss fester seg til ytterstoffet. Dette er bra for miljøet, siden vinterdressene ikke trenger å vaskes så ofte.

Begge vinterdressene er romslige i størrelsen, og har vannsøyle 15000m. 3M kvalitet reflekser for bedre sikkerhet.

FANTASTISK! Dette er en av de beste dressene vi har hatt! We <3 TinyTrolls

Sitat fra Stine
Copyright © Tiny Trolls of Norway